Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen doet u niet alleen!

De Rommeshoef wil graag in contact komen met bedrijven die hun betrokkenheid bij de samenleving in de praktijk willen brengen. Met andere woorden bedrijven die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in hun vaandel hebben staan.

Wij bieden uw bedrijf de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een lopende activiteit of project. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de diverse mogelijkheden.

Via de organisatie Time4Society hebben wij reeds diverse groepen mogen verwelkomen die een dergelijke bijdrage aan onze Zorgboerderij hebben geleverd.

De vzw Time4Society is een 'match-maker' tussen ijverige werknemers die zich sociaal willen engageren en sociale organisaties die helpende handen kunnen gebruiken. Zo ontvangt Time4Society regelmatig aanvragen van enthousiaste teams die bereid zijn om tijd te investeren in organisaties als de onze. Deze teams engageren zich graag voor het milieu, natuurbeheer, sociale doelen, arme mensen, oudere mensen, en mensen met een beperking.