Vrijwilligers

De Rommeshoef werkt graag met vrijwilligers.

Door het verrichten van vrijwilligerswerk, helpt u onze clienten direct met het realiseren van een goede leef- en werkomgeving. Door de bezuinigingen in gehandicaptenzorg, het langer uitblijven van persoonsvolgende financiering en een gestage groei van zorggasten op de Rommeshoef is de behoefte aan vrijwilligers verder toegenomen.

Heeft u sympathie of affiniteit met bijzondere doelgroepen (mensen met een sociale, lichamelijke of psychische hulpvraag) dan bieden wij diverse mogelijkheden om een bijdrage te leveren. Vrijwilligers die ondersteuning willen bieden bij diverse activiteiten op promotioneel, administratief, facilitair of organisatorisch vlak zijn van harte welkom.

Uiteraard zijn er ook diverse boerderij activiteiten voor vrijwilligers. Heeft u enkele uren of een dagdeel de tijd om ons vrijwilligersteam te versterken, dan maken wij graag kennis met u.

Voor verdere inlichtingen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Toon Tel. +32 (0)479-825443 of gebruik het contactformulier.

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kunt u onze vrijwilligersbrochure downloaden.